Printervriendelijke versie

Current Size: 100%

Applicatie voor mobiel

Bestemming Blois Chambord, in de streek van de Kastelen van de Loire.

OT Blois

A 80 minutes de Paris, prenez le temps de visiter les plus beaux châteaux de la Loire et profitez d’une large palette de loisirs.
Blois, Chambord, Cheverny, Chaumont sur Loire et bien d'autres châteaux privés vous ouvrent leur porte. Profitez des400 km d'itinéraires vélo, des paysages de bords de Loire, un vrai moment de ressourcement.
D'un château à l'autre, découvrez les saveurs solognotes et les vins exclusifs de Cheverny et Cour-Cheverny.
A Blois-Chambord vous aurez le loisir de découvrir toute l'année une cité royale et son écrin de nature. L'Office de Tourisme de BLOIS CHAMBORD a mis tout en oeuvre pour faciliter votre séjour grâce à Blois Chambord Tour.

 

Bestemming Blois Chambord, in de streek van de Kastelen van de Loire. Op 80 km van Parijs kunt u de mooiste kastelen van de Loire streek bezoeken, en gebruik maken van een ruime keuze aan recreatiemogelijkheden.

 

WAT IS ER TE DOEN?

Ontdek wat er te zien en te doen is vlakbij de plek waar u bent. Blois, Chambord, Cheverny, Chaumont sur Loire en nog veel meer andere privé kastelen openen hun deuren voor u. Maak gebruik van de 400 km aan fietsroutes langs de kastelen, landschappen en oevers van de Loire, en geniet van een heerlijke tijd. Van kasteel tot kasteel kunt u proeven van producten uit de Sologne en de bijzondere wijnen uit Cheverny en Cour-Cheverny. In Blois-Chambord kunt u het hele jaar door een bezoek brengen aan de koninklijke binnenstad en de omliggende natuur.

 

FIETSROUTES

Bekijk onder 'fietsroutes', alle fietstochten met geolocalisatie en audio toelichting.

 

EVENEMENTEN:

 Blijf op de hoogte van alle evenementen die plaatsvinden tijdens uw verblijf.

 

UIT ETEN?

U bent op zoek naar een gastronomisch restaurant, een zeevruchtenplateau, meeneemmaaltijden... laat u rondleiden.

 

OVERNACHTEN?

Hotels, campings, chambres d’hôtes, vakantieverhuur… organiseer uw vakantie of weekendtrips.

 

Het Bureau voor Toerisme van BLOIS CHAMBORD heeft alles in het werk gesteld om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, dankzij 'Blois Chambord Tour'.

In één klik kunt u direct het gezochte bedrijf bellen, een e-mail of een SMS sturen, of aan Google Maps vragen u ernaartoe te leiden! Deel uw mening in een paar klikken! Uw mening komt meteen online te staan en is toegankelijk voor alle andere gebruikers van de applicatie.

Dankzij de kaarten, de bezoekjes of achtergelaten tips kunt u allerlei leuke adresjes vinden voor accommodatie, restaurants en recreatie.

Deze applicatie is ontworpen om snel informatie te vinden en niets te missen dankzij de agenda.